300 165 Pdf Download}

Filed Under (Gps Tracking) by 4GEey3 on 17-03-2017

Submitted by: Henry Kay

Question: 1

Which statement about RADIUS configuration distribution using Cisco Fabric Services on a Cisco Nexus 7000 Series Switch is true?

A. Cisco Fabric Services does not distribute the RADIUS server group configuration or server and global keys.

B. Enabling Cisco Fabric Services causes the existing RADIUS configuration on your Cisco NX-OS device to be immediately distributed.

C. When the RADIUS configuration is being simultaneously changed on more than one device in a Cisco Fabric Services region, the most recent changes will take precedence.

D. Only the Cisco NX-OS device with the lowest IP address in the Cisco Fabric Services region can lock the RADIUS configuration.

Answer: A

Explanation:

CFS does not distribute the RADIUS server group configuration or server and global keys. The keys are unique to the Cisco NX-OS device and are not shared with other Cisco NX-OS devices.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/6_x/nx-os/security/configuration/guide/b_Cisco_Nexus_7000_NX-OS_Security_Configuration_Guide__Release_6-x/b_Cisco_Nexus_7000_NX-OS_Security_Configuration_Guide__Release_6-x_chapter_0101.html

Question: 2

By default it will take 10 seconds for authentication to fail due to an unresponsive RADIUS server before a Cisco Nexus series switch reverts to another RADIUS server or local authentication. What is one efficient way to improve the reaction time to a RADIUS server failure?

A. Decrease the global RADIUS retransmission count to 1.

B. Decrease the global RADIUS timeout interval to 5 seconds.

C. Configure the RADIUS retransmission count and timeout interval per server, versus globally.

D. Configure per server a test idle timer, along with a username and password.

Answer: D

Explanation:

You can monitor the availability of RADIUS servers. These parameters include the username and password to use for the server and an idle timer. The idle timer specifies the interval during which a RADIUS server receives no requests before the Nexus 5000 Series switch sends out a test packet. You can configure this option to test servers periodically. The test idle timer specifies the interval during which a RADIUS server receives no requests before the Nexus 5000 Series switch sends out a test packet. The default idle timer value is 0 minutes. When the idle time interval is 0 minutes, the Nexus 5000 Series switch does not perform periodic RADIUS server monitoring.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus5000/sw/configuration/guide/cli_rel_4_0_1a/CLIConfigurationGuide/sec_radius.html

Question: 3

Which statement explains why a Cisco UCS 6200 Fabric Interconnect that is configured in end-host mode is beneficial to the unified fabric network?

A. There is support for multiple (power of 2) uplinks.

B. Upstream Layer 2 disjoint networks will remain separated.

C. The 6200 can connect directly via vPC to a Layer 3 aggregation device.

D. STP is not required on the uplink ports from the 6200.

Answer: D

Explanation:

In Cisco Unified Computing System environments, two Ethernet switching modes determine the way that the fabric interconnects behave as switching devices between the servers and the network. In end-host mode, the fabric interconnects appear to the upstream devices as end hosts with multiple links. In end-host mode, the switch does not run Spanning Tree Protocol and avoids loops by following a set of rules for traffic forwarding. In switch mode, the switch runs Spanning Tree Protocol to avoid loops, and broadcast and multicast packets are handled in the traditional way.

Explanation:

http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/collateral/data-center-virtualization/unified-computing/whitepaper_c11-701962.html

Question: 4

Which two statements about Cisco Nexus 7000 line cards are true? (Choose two.)

A. M1, M2, and F1 cards are allowed in the same VDC.

B. M line cards are service-oriented and likely face the access layer and provide Layer 2 connectivity.

C. F line cards are performance-oriented and likely connect northbound to the core layer for Layer 3 connectivity.

D. M line cards support Layer 2, Layer 3, and Layer 4 with large forwarding tables and a rich feature set.

E. The F2 line card must reside in the admin VDC.

Answer: A, D

Explanation:

Cisco is introducing a new line card called as F3 Module which has rich feature set and offers high performance 40G/100G port density to the Nexus 7000 product family. Cisco also introduced a new feature in NX-OS 6.2(2) where the F2e line card can be in the same VDC as M1 or M2 Line Card. The objective of this session is to cover detailed steps and methodology of migrating Nexus 7000 with VDC types prior to NX-OS 6.2 to the newer F3 or M/F2e VDC types. The session also covers the effect of VDC migration with commonly used Network features, firewall and load balancer services.

M-Series XL modules support larger forwarding tables. M-Series modules are frequently required at network core, peering, and aggregation points. When used with the F1-Series, the M-Series modules provide inter-VLAN services and form a pool of Layer 3 resources for the system.

Reference:

https://www.ciscolive2014.com/connect/sessionDetail.ww?SESSION_ID=2244

And http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Data_Center/VMDC/2-6/vmdctechwp.html

Question: 5

Which statement about the Layer 3 card on the Cisco Nexus 5500 Series Switch is true?

A. BGP support is not provided, but RIP, EIGRP, and OSPF support is provided.

B. Up to two 4-port cards are supported with up to 160 Gb/s of Layer 3 forwarding capability.

C. Up to 16 FEX connections are supported.

D. Port channels cannot be configured as Layer 3 interfaces.

Answer: C

Explanation:

From the Cisco NX-OS 5.1(3)N1(1) release and later releases, each Cisco Nexus 5500 Series device can manage and support up to 24 FEXs without Layer 3. With Layer 3, the number of FEXs supported per Cisco Nexus 5500 Series device is 8. With Enhanced vPC and a dual-homed FEX topology each FEX is managed by both Cisco Nexus 5000 Series devices. As a result, one pair of Cisco Nexus 5500 Series devices can support up to 24 FEXs and 16 FEXs for Layer 2 and Layer 3.

Reference:

http://www.cisco.com/en/US/docs/switches/datacenter/nexus5000/sw/mkt_ops_guides/513_n1_1/n5k_enhanced_vpc.html

Question: 6

Which statement about SNMP support on Cisco Nexus switches is true?

A. Cisco NX-OS only supports SNMP over IPv4.

B. Cisco NX-OS supports one instance of the SNMP per VDC.

C. SNMP is not VRF-aware.

D. SNMP requires the LAN_ENTERPRISE_SERVICES_PKG license.

E. Only users belonging to the network operator RBAC role can assign SNMP groups.

Answer: B

Explanation:

Cisco NX-OS supports one instance of the SNMP per virtual device context (VDC). By default, Cisco NX-OS places you in the default VDC. SNMP supports multiple MIB module instances and maps them to logical network entities. SNMP is also VRF aware. You can configure SNMP to use a particular VRF to reach the SNMP notification host receiver. You can also configure SNMP to filter notifications to an SNMP host receiver based on the VRF where the notification occurred.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/system_management/configuration/guide/sm_nx_os_cg/sm_9snmp.html

Question: 7

Which GLBP load-balancing algorithm ensures that a client is always mapped to the same VMAC address?

A. vmac-weighted

B. dedicated-vmac-mode

C. shortest-path and weighting

D. host-dependent

Answer: D

Explanation:

Host dependentGLBP uses the MAC address of the host to determine which virtual MAC address to direct the host to use. This algorithm guarantees that a host gets the same virtual MAC address if the number of virtual forwarders does not change.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/unicast/configuration/guide/l3_cli_nxos/l3_glbp.html

Question: 8

Which three items must be configured in the port profile client in Cisco UCS Manager? (Choose three.)

A. port profile

B. DVS

C. data cente

D. folde

E. vCenter IP address

F. VM port group

Answer: B, C, D

Explanation:

After associating an ESX host to a DVS, you can migrate existing VMs from the vSwitch to the DVS, and you can create VMs to use the DVS instead of the vSwitch. With the hardware-based VN-Link implementation, when a VM uses the DVS, all VM traffic passes through the DVS and ASIC-based switching is performed by the fabric interconnect.

In Cisco UCS Manager, DVSes are organized in the following hierarchy:

vCente

Folder (optional)

Datacente

Folder (required)

DVS

At the top of the hierarchy is the vCenter, which represents a VMware vCenter instance. Each vCenter contains one or more datacenters, and optionally vCenter folders with which you can organize the datacenters. Each datacenter contains one or more required datacenter folders. Datacenter folders contain the DVSes.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/sw/gui/config/guide/1-3-1/b_UCSM_GUI_Configuration_Guide_1_3_1/UCSM_GUI_Configuration_Guide_1_3_1_chapter28.html

Question: 9

Refer to the command below. When configuring an SVS connection on the Cisco Nexus 5000 Series Switch, which device is being referenced as the remote IP address?

nexus5500-2(config-svs-conn)# remote ip address 10.10.1.15 port 80 vrf management

A. ESX or ESXi host

B. vCente

C. vPC peer switch

D. Cisco IMC management

Answer: B

Explanation:

This command specifies the hostname or IP address for the vCenter Server. Optionally, specifies the port number and VRF.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus5500/sw/layer2/6x/b_5500_Layer2_Config_6x/b_5500_Layer2_Config_602N12_chapter_010000.html

Question: 10

On a Cisco Nexus 7000 Series router, which statement about HSRP and VRRP is true?

A. When VDCs are in use, only VRRP is supported.

B. HSRP and VRRP both use the same multicast IP address with different port numbers.

C. HSRP has shorter default hold and hello times.

D. The VRRP group IP address can be the same as the router-specific IP address.

Answer: D

Explanation:

VRRP allows for transparent failover at the first-hop IP router by configuring a group of routers to share a virtual IP address. VRRP selects a master router in that group to handle all packets for the virtual IP address. The remaining routers are in standby and take over if the master router fails.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/unicast/configuration/guide/l3_cli_nxos/l3_vrrp.html

About the Author: Test Information:Total Questions: 126Test Number: 300-165Vendor Name: CISCOCert Name: CCNP DATA CENTERTest Name: Implementing Cisco Data Center Infrastructure (DCII)Official Site:

examcertify.co.uk

For More Details:

examcertify.co.uk/300-165.html

Get20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code:79741B6012

Source:

isnare.com

Permanent Link:

isnare.com/?aid=1964375&ca=Computers+and+Technology }

Time For Spring Car Maintenance}

Filed Under (Gps Tracking) by 4GEey3 on 09-12-2016

Time for Spring Car Maintenance

by

Amy Nutt..

Its that time of year again, spring. Your vehicle is ready to be treated well after a long, hard winter and you will need to make sure that a full spring maintenance is done to keep your car or truck

in perfect operating order. Lets take a look at some of the most important factors in the spring maintenance.

Exterior Spring Maintenance

Wiper blades. These are an important part of vehicle maintenance. Youll want to replace old blades or clean newer ones that have gone through the rigors of winter. Wiper blades should be replaced every six months anyway, so doing it during your spring clean up is perfect timing. Washing. The salt that is used to melt ice on roads can be very damaging to your car, so now that spring is here, give it a thorough washing from top to bottom. Make sure you rinse the undercarriage as well, since this is where a lot of rust happens without you noticing.

YouTube Preview Image

Waxing. This is the perfect time to wax your vehicle so it will last for a while and be easier to clean next time. You should also repair any chips in the paint at this time. Tires. Check your tire pressure and top up if needed. Keeping your tires at optimum pressure will save you hundreds of dollars in gas and tire wear, so this should be a regular thing, not just for spring maintenance.

Engine Maintenance

Oil. You should change your oil every 3 to 4 months, so an easy way to remember that is to simply change with the change of seasons. Your spring vehicle maintenance is the ideal time to do this. Tune up. Get a tune up now, to make sure that your vehicle is in great condition for summer driving, when most longer trips are taken. This will allow you to travel safely to weddings or on vacation. Fluid levels. A quick check of all fluid levels is a good idea at this point, too. Make sure everything is topped up so your engine will be running at top efficiency and you wont have to deal with problems in this area later on.

Other Vehicle Maintenance

Interior. Now that the weather is warmer, youll be able to get out the vacuum and get rid of the clutter and garbage that built up over the winter! Clean out your cars interior and vacuum for a nicer driving atmosphere.

Brakes. A break check should be done every spring to ensure that they are in perfect working order. You may not even realize that your brakes aren’t working properly, since we tend to get used to them as time goes on. This can end up being very dangerous, so get them checked before you head into spring.

Other systems. Your spring maintenance checkup is a good time to review all other areas of your vehicle, replace broken lights and repair any other problems that you have been leaving until warmer weather.

A spring vehicle maintenance is the ideal way to ensure that your vehicle is ready to drive and is safe to do so for the spring and summer months. This includes checking out the main systems, fixing up your car and removing the winter salt and grime that can be damaging, as well as replacing parts like the windshield wipers for better visibility. Its an important part of car

upkeep. You should also do a winter maintenance session to ensure that your vehicle is ready for winter, six months or so from now.

Discount

Car Rental

and Truck hire has locations on many canadian cities. Book a

Car rental Toronto

and enjoy our car rental services.

Article Source:

eArticlesOnline.com

}

ABOUT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam nec...

ReadMore

tag cloud